BULLDOG – Vald till årets hudvård av Café

Hudvårdsmärket Bulldog Natural Grooming har fått sitt första Award i Sverige och blivit tilldelad CAFÉS STORA MODEPRIS 2010! > Se fler vinnare

Juryns motivering:
”När märket som gjorde succé vid lanseringen i England 2007 kom till Sverige var vi skeptiska. Kan hudvård i det lägre prissegmentet verkligen konkurrera med världens dyraste hudvårdsjättar? Svaret kom vid första hudkontakt. Uppenbar kvalitetskänsla, trevlig doft och det faktum att produkterna – tack vare att de är helt befriade från kemikalier och artificiella ämnen – även fungerar bra på känslig hud, har gjort hunden till en vinnare. Vi skulle kunna lista rubbet om fantastiska essentiella oljor och aktiva ingredienser, i stället säger vi bara: Bulldog gör jobbet, perfekt.”

Du hittar Bulldogs Hudvårdsprodukter på guapo.se

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar