Slipsfri Fars dag – satsa på en personlig doft!

Glöm inte bort att fira pappsen den 14 november. Vi har laddat butiken med flera farsdagspresenter. I år är det väldoftande män som gäller.

Vi hjälper dig hitta rätt i doftdjungeln!

För den sofistikerade pappan:
Dolce & Gabbana, The One For Men Edt, en lyxig och elegant doft som vilar på den sensuella tobaksnoten. En doft som både är klassisk, modern, vibrerande och fängslande – för den sofistikerade, eleganta mannen.

För den sofistikerade pappan, pris 945 kr. Nu 610 kr.

För den sportiga pappan:
Versace Pour Homme, har en stark essens av väl utvalda komponenter som gör den enkel och precis. Doften är dyn

amisk och modern och har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. En klassisk men samtidigt modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk, träig doft.

För den sportiga pappan, pris 895 kr. Nu 610 kr.

För den moderna pappan:
Replay Man Edt, en träig och aromatisk doft för den självsäkra och spontana mannen. Doften projekterar energi, förväntning och kontroll, den perfekta partnern för en självsäker bohemisk attityd till livet. Replay dofterna är gjord av en fusion av ingredienser, som skapar dofter som mixar det väntade med det oväntade.

För den moderna pappan, pris 375 kr. Nu 255 kr.

För den klassiska pappan:
Hugo Boss Boss Bottled Edt, vill du satsa på ett säkert kort så är denna doft det självklara valet. En doftklassiker med en mix av citrus, bergamott, äpple och ädla tränoter. Under de senaste 10 åren är det Boss Bottled som bossat över doftmarknaden. Doften är en förfriskande, varm och kryddig maskulin doft.

För den klassiska pappan, pris 850 kr. Nu 590 kr.

Etiketter: , , , , ,

Lämna en kommentar