Naturliga produkter av premium kvalité – Bulldog förtydligar budskapet!

Uppdatering i herrarnas spännande värld:

Bulldog Natural Skincare - Nya förpackningar.

Bulldog Natural Grooming – The UK’s leading natural skincare range for men är hudvårdsmärket som tog den svenska markanaden med storm då de lanserade sina ekologiska och prisvärda hudvårdsprodukter för män.

Nyheter 2011:

– Bulldog Natural Grooming blir Bulldog Natural

Skincare.
– Märket känns mer premium genom nya förpackningar i en ny uppfräschad design där det framgår tydligare att produkten innehåller naturliga ingredienser.
– Ny produkt: Sensitive Moisturiser, en ekologisk fuktkräm för känslig hud.

Alla produkterna innehåller dock samma formula, fulladdade med essentiella oljor och andra fantastiska naturliga ingredienser som ger ett superbt resultat vid rakning, rengöring och återfuktning av huden.

Håll utkik efter fler produktnyheter från Bulldog under året.  Men till dess, njut av den nya designen och låt din badrumshylla bli lite coolare med Bulldog Natural Skincare.

Etiketter: , , , , , , ,

5 kommentarer till “Naturliga produkter av premium kvalité – Bulldog förtydligar budskapet!”

 1. Rakknivsbloggen skriver:

  Tack för besöket lägger till er i länklistan.

 2. GUAPO skriver:

  Tack själv för en bra sida. Kul att se att fler är intresserade av våtrakningens ädla konst!

 3. Albin skriver:

  Hejsan!

  Jag tycker Bulldog verkar vara bra. Jag undrar behövs det inget ansiktsvatten efter ansiktstvätten innan man tar på återfuktaren? Hur dryga är produkterna?

 4. viktor skriver:

  Hej,

  Jag är intresserad utav Bulldog och undrar om den borde vaar bra för mig med fet/akne och lite oljig hy? Jag har ju läst att den ska vara bra för den inte rengör fast ändå inte torkar ut. Jag undrar sen behöver man inte ansiktsvatten efter face wash innan man tar på återfuktaren?

  • Anna skriver:

   Hej,
   Bulldogs omtyckta hudvårdsprodukter är framtagen för att passa alla olika hudtyper. Har du fet och oljig hud rekommenderar vi dock att du använder en sk anti-shine ansiktkräm ex från Recipe for men eller Men-u som förhindrar att du blir blank och oljig i ansiktet under dagen. Tyvärr har inte Bulldog några anti shine krämer i sitt sortiment.
   Du behöver inte använda något ansiktsvatten efter rengöring. Satsa istället på en bra rengöring som passar just fet/oljig hud och en ansiktskräm med anti shine effekt.

Lämna en kommentar