Fet och blank hud i ansiktet?

Män har större talgkörtlar och därmed fetare hy än kvinnor. En fet hud ger mindre rynkor, men ingen vill ha ett glansigt ansikte även med mindre rynkor!

Nu kommer nya anti-shine produkter från våra favoriter Men-u som tar bort ofräsch glans i ansiktet. Låt oss presentera:

* Matt Refresh & Moisturise Set, ett perfekt pröva-på kit med 3 oumbärliga produkter för oren, blank och oljig hud. 119 SEK.

* D-TOX Deep Clean Clay Mask ,
en  ansiktsmask för fet hy som avlägsnar smuts och fett från huden så att du får en renare, mattare och finare hud. 195 SEK.

Hudvårdsprodukter för män som tar bort ofräsch glans i ansiktet.

Som du säkert redan vet så bör du som man på en regelbunden basis rengöra ansiktet med en bra ansiktstvätt, fräscha upp huden och slutligen återfukta den när det är nödvändigt. Detta är särskilt bra efter rakhyvelns vassa framfart.

Män har nämligen ett större behov av att fräscha upp huden än kvinnor i syfte att motverka fet hud.  Så hör du till dem som efter halva dagen blir blank i ansiktet och får en hud som känns oljig ska du spana in dessa produkter lite extra.  Men-u har för övrigt riktigt bra formuleringar som verkligen fungerar och är lätta att använda. Dessutom är de prisvärda och lämpar sig bra för regelbunden användning även om du är student!

> Beställ idag – leverans imorgon!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar