c/o GERD

Är du mån om din hud? I så fall måste du testa c/o GERD’s 100% ekologiska produkter från en av Europas sista vildmarker!

c/o GERD är ett svenskt hudvårdsmärke som tillverkar ekologiska skönhetsprodukter för hela kroppen – för henne, för honom, för stor och för liten. Alla produkterna innehåller bara de bästa råvarorna från naturen helt utan PEG ämnen, mineraloljor och parabener så att ALLA deras ingredienser är verkligen helt ekologiska & naturliga.

Kallpressade oljor från naturen och fröoljor från dyrbara växter som växer alldeles levande ute i den vackra lappländska naturen, i trakten kring Pärldalsälven – dessa ingredienserna ger massor av näring i form av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Vissa av produkterna framställs av bär som till exempel hjortron, lingon och blåbär. Bären är fullproppade av näringsämnen som gör stor skillnad för din hud. Några av produkterna är även vänlig mot känslig hud och allergier.

GUAPO erbjuder ett stort utbud av c/o GERD’s produkter – och som stolta norrlänningar rekommenderar vi varmt dessa sköna produkter till alla! Njut!

VÄLKOMMEN IN I WEBBUTIKEN!

 

c/o GERD Cloudberry Hand Soap (200 ml). 198 kr/st.

c/o GERD Sauna Birch Scrub (500g). 139 kr/st.

 Hemsida: http://www.careofgerd.com 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna en kommentar