Light Our Passion!

Den välkända Zippo-tändaren från USA ses som en amerikansk ikon och är förknippad med stora legender som James Dean, Coca-Cola och Harley Davidson. Nu introduceras den första Zippo-doften som återspeglar de egenskaper som känns igen från Zippotändaren. Flaskan ser ut som en stor Zippo-tändare och när man öppnar den har den ”klicket” som Zippo-tändaren är så känd för.

I topnnoten hittar du frisk bergamott, grapefrukt, äpple och violblad. Hjärtnoten består mjuk vanilj, cederträ, kashmirträ, vetiver och härlig patchouli. Djupt i basen landar doften i noter av salvia, tonkabönor, lavendel, geranium och svartpeppar.

Tips! Zippo är nominerad till årets HERRDOFT under 500 kr i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2012. Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Juryn består utav branschkunniga jurymedlemmar som samtliga arbetar inom skönhetsindustrin.

Zippo är en herrdoft och vänder sig till en bred målgrupp. Doften passar både dig som är i 20-års åldern och dig som själv hade en Zippo-tändare på 70-talet och känner lite nostalgi till varumärket.

Utöver doften finns även en rad kroppsprodukter.Läs mer om Zippo här.

Spana även in: Zippo EdT på YouTube

Zippo EdT. Från 299 kr/st.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna en kommentar