Se världen som den är!

VÄRLDSNYHET!
Det finns stunder i livet som aldrig bör missas, varje ögonblick är värdefullt!
Nu har en nygammal favorit kommit tillbaka på marknaden – pincenén är tillbaka!

seeoo® är ett par exklusiva läsglasögonen i fickformat – ett praktiskt sätt att se på saker och ting. En kombination av tradition och innovation. Ja, det finns faktiskt inget bättre sätt att beskriva seeoo®.

Utvecklad av mäster optikerna Gerald och Martin Lasnik kännetecknas seeoo® av kvalitet, design, innovation och individualitet. seeoo® uttrycker en modern livsstil och är designad för att vara det perfekta tillbehöret till dig som vill sticka ut ur mängden.

Fodralet till läsglasögonen är mindre än ett visitkort och får lätt plats i plånboken, fickan eller i handväskan. De exklusiva läsglasögonen hålls smidigt och lätt på plats på näsryggen. seeoo® finns i flera olika färger och styrkorna +1,0 – +3,5.

seeoo® - 990 kr/st.

Praktisk, enkel, snygg och med nödvändig fokus, en lysande lösning på läsglasögon!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna en kommentar