Somliga av 2012 års populäraste solglajjor!

Vi bloggade tidigare om hur viktigt det är att “skydda dina ögon” mot solens starka strålar, nu vill vi även skriva om hur du följer några av årets trender inom solglasögondjungeln.

Solglasögonsäsongen har redan rullat igång på högvarv – så nu är det hög tid att införskaffa ett par snygga solbrillor att glida omkring med!

En trend som länge varit på tapeten är pilotsolglasögonen. Årets modeller finns i flera klassiska utföranden och i flera olika färger. Klicka här för att komma till våra modeller av pilotsolglasögon

En annan berömd gobit är spegelinserna som nu är hetare än någonsin! Spegellinserna ihop med färgade bågar är perfekt för dig som vill vara hypertrendig i år. Klicka här för att komma till årets modeller av solglasögon med spegellins.

En till trend som är riktigt het i sommar är runda bågar! “Kändisbrillorna” som nu blivit riktigt populära bland alla stilmedvetna! Skynda dig att införskaffa ett par innan de tar slut! Klicka här för att se vårt utbud av runda solglasögon.

Tillslut tipsar vi om havanna bruna bågar som alla klassiska modeller kommer i. GUAPO har massor av bruna bågar och brun färgade linser i denna stilen. Klicka här för att ta dig en närmare titt på vårt utbud av havanna bruna bågar.

OBS!
Dessa bilder är bara en gnutta av de sortiment som finns tillgängligt i webbutiken. Vill du se hela sortimentet? Klicka här.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar