För alla huvudrakare!

Solen börjar kika fram mer och mer allt närmare sommarmånaderna vi kommer. Vinterkläderna läggs undan, sommargarderoben plockas fram, huvudbonaderna övergår till tunnare tyger och håret klipps eller rakas bort helt.

För dom män som väljer att raka huvudet så finns det en liten fiffig uppfinning till hands som kallas för HeadBlade. HeadBlade är en liten specialformad rakhyvel som används till just huvudrakning. Hyveln finns i flera olika modeller och har även ett ergonomiskt grepp. Läs mer om HeadBlade här.

Förutom HeadBlades fantastiska rakhyvlar så finns det även en rad olika tillhörande krämer till både före och efter rakning. Ni kan läsa mer om de olika krämerna här, men idag tipsar vi er speciellt om HeadBlade HeadLube SPF30 eftersom det är en after shave-kräm med solskyddsfaktor som skyddar huvudet mot solens starka UVB- och UVA-strålar. Krämen är helt parfymfri och fri från färgämnen. 

TIPS! Har du någonsin undrat över hur du skulle se ut utan hår? ShaveMyHead-appen av HeadBlade® låter dig raka vem du vill – direkt från din telefon. Perfekt för killar som funderar på rakning, men vill “testa” utseendet först. Klicka här för att ladda ner appen.

En perfekt utformad rakhyvel för huvudet, ett måste för alla huvudrakare!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR MER INFORMATION OM PRODUKTERNA.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar