Roséguld!

En av vårens definitivt hetaste trend är klockor som går i olika kulörer – fast en färgrik klocka som dessutom är tillverkad i roséguld är ännu hetare!

Flertalet tidningar skriver i dagsläget om hur guldmodet är tillbaka på tapeten, nu starkare än någonsin. Solen och värmen tycks locka fram färger som matchar en solbränd hud, så har du inte införskaffat dig en snygg klocka än så är det rätt tillfälle att slå till nu innan sommaren. Vill du, så kan du även matcha klockan ihop med flera armband, supersnyggt!

Vi på GUAPO säljer roségulds-klockor från Daniel Wellington i flera olika modeller och färger. Klockan har utbytbart natoarmband och urtavlan kan enkelt flyttas till den färg man önskar. Klicka här för att ta dig en närmare titt på klockorna.

Klockor från Daniel Wellington

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna en kommentar