Sommaren på flaska!

Det har blivit dags att glatt hälsa Aloha till årets upplagor av solkräm!

Hawaiian Tropics är varumärket med arv från ”The American Beach Life”. Företaget startades 1969 av Ron Rice som upptäckte att invånarna på Hawaii sällan brände sig i solen eftersom de smörjde in sig med kokosnötsolja. Ron utvecklade idén och gjorde solskyddsprodukter baserade på kokosnötsolja. Produkterna blev snabbt en succé bland surfare i USA.

Idag är Hawaiian Tropics produkter med den karakteristiska kokosdoften och tropiska känslan älskade världen över. Produkterna innehåller ett särskilt botaniskt extrakt med papaya, mango, passionsfrukt, guava och kukai. Hawaiian Tropic är varumärket synonymt med äkta sommarkänslor!

Alla Hawaiian Tropic’s solskyddsprodukter innehåller filter mot solens skadliga ultravioletta strålar UVA och UVB samt de mer djupgående infraröda strålarna IR. De är även hypoallergeniska vilket innebär en minimerad risk för allergiska reaktioner. Produkterna med solskyddsfaktor sf 15 är rekommenderade av International Skin Cancer Foundation.

Här har vi valt ut våra tre bästsäljande produkter:

 

Spana in HELA sortimentet här!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar