Naturlig deo av ren bergskristall!

Mountain Fresh är en helt naturlig deodorant med lång livslängd som håller dig fräsch under hela dagen. 100% naturlig deo av ren bergskristall för dig som vill undvika kemikalier!

Den är mild mot huden på ett naturligt sätt och innehåller ingen alkohol, inga oljor eller kemikalier som andra deodoranter gör. Det unika med deodoranten är att den är skapad av naturens egna mineralsalter, salter som utvunnits ur bergskristall.

Tips! Kan även användas under fötterna!

Användning:
Stryk på huden under armarna direkt efter dusch när din kropp fortfarande är våt. Alternativt kan du fukta den innan du använder den. Deodoranten lämnar endast kvar en mikroskopiskt fin hinna, som neutraliserar PH-värdet och stoppar bakterietillväxten. På så vis håller den din hud luktfri, samtidigt som dina porer kan andas naturligt.

Doft:
Mountain Fresh är oparfymerad och helt luktfri. Du kan använda din egen favoritparfym utan att den störs av andra dofter. Passar både män och kvinnor.

Livslängd:
Minst 10 månader med normal, daglig användning. Den räcker 4-5 gånger så lång tid som ett vanligt deodorantstick i samma storlek.

Mountain Fresh Deodorant. 135 kr/st.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar