Trött på grått hår?

Att få grått hår är en naturlig del av åldrandet – men grått hår är dock inte alltid så uppskattat.

Just For Men är världsledande på hår och skäggfärg som riktar sig till män. Deras produkter tar fasta på två saker som är viktiga för män: det ska gå fort och det ska inte se ut som om håret är färgat.

Hur fungerar det?

Just For Men har förmågan att ta sikte på de grå hårstråna och först och främst färga dessa. Detta kan göras p.g.a. att de grå hårstråna är mer porösa och på så sätt mindre motståndskraftiga än de de hårstrån som har kvar färgen.

Alla hårfärger har nyansskillnader vilket innebär att du inte kommer att märka någon skillnad på det färgade håret och den naturliga hårfärgen.

Hår- och skäggfärg med enkel applicering och ett färdigt resultat på 5 minuter. Hårfärgerna finns i åtta olika nyanser, spana in utbudet här! Kontakta oss gärna för rådgivning kring val av färg. Vi hjälper dig gärna!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar