Ny Cologne från DR Harris!

D.R. Harris & CO. LTD, är ett av Londons äldsta apotek och har funnits på St James’s Street i över 200 år. Ett familjeägt företag som är kända för sitt sortiment av kvalitetsprodukter där flera av produkterna fortfarande handtillverkas enligt traditionella metoder. D.R Harris tillverkning ligger i lokaler i London där de kombinerar Apotek och butik i en traditionell, viktoriansk stil.

DR Harris Freshening – Lämplig för alla som älskar fräscha dofter! En extremt frisk, uppfriskande citrus cologne formulerad i den viktorianska åldern. Klassisk citron med undertoner av bergamott. Från 169 kr/st.

DR Harris Classic Cologne – Unik blandning! Härlig Cologne i en skicklig blandning av citrus noter med örtartade undertoner formulerade i viktoriansk tid. Denna speciella citrus blandning har en stimulerande toppnot av lime vilket gör den till en riktigt unik doft. Från 169 kr/st.

DR Harris Old English – Tillverkad av essensen från lavendel blommor växandes i England. En sann doft av lavendel, färsk från fältet, med bara ett spår av mysk för att göra en mer varaktig och god doft. Från 169 kr/st.

Dofterna i produkterna är lätta och lämpar sig för alla tillfällen. Älskad av män i alla åldrar som uppskattar de finare sakerna i livet.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna en kommentar