Show your face på bästa sätt!

Det många killar kanske inte tänker på är att ögonbrynen har en tendens att växa som ogräs på de allra flesta människor. Ogräs växter snabbt och har en strävan om att sprida sig – så därför är det bra om man håller brynen i schack genom att ungefär en gång i månaden plocka bort oönskade hårstrån. Håller man i denna ritual regelbundet så ramar ögonbrynen in ansiktet på ett välvårdat och snyggt sätt istället för att växa okontrollerat och hej vilt.

Vitry pincett är perfekt anpassad för att ansa ögonbrynen. Den platta, snedställda änden gör det lätt att komma åt stråna och ger ett fast grepp om dem. Pincetten har ett brett handtag för att den ska vara så enkel som möjligt att hålla i och använda.

När du ska ansa eller plocka dina ögonbryn ska du alltid bara ta stråna som växer under eller mellan brynen. Plocka ett hårstrå i taget och var noga med att dra det ända längst ner på strået. Du kan sträcka på huden och dra stråna snabbt i växtriktningen så går det lättare. Vanligtvis har brynen redan en bra grundform så plocka då endast bara bort stråna som växer runt omkring.

Tips! Om du tycker att det gör ont kan du pröva att ”bedöva” huden genom att hålla en isbit mot den innan du börjar. Avsluta gärna med att smörja in huden med en lämplig fuktighetskräm för att lindra eventuell svullnad/rödhet.

Vitrys pincetter har vunnit flera “bäst i test-tävlingar” genom åren. Finns i färgerna vit eller svart i webbutiken från endast 99 kr/st.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar