Lägesrapport från Stora Nolia 2012!

Nu är vi en bra bit in på Stora Nolia – och det har varit flitigt med besökare på mässan hittills!

Många kommer fram till oss och har frågor kring rakning. Det är många som till exempel är nyfiken på hur man rakar sig med kniv eller undrar allmänt om traditionell våtrakning. Vi har även fått flera frågor på hur man gör för att ta hand om en kraftig skäggväxt på bästa sätt.

Vi har givetvis svar på alla frågor!

Kom och besök oss du också, vi finns i monter 1063 i mässhall 9.
Mässan pågår till och med 12 aug. Du kan läsa mer om mässan på nolia.se/stora.

Här nedan följer ett gäng bilder från våran monter.

Produkterna på bilderna är mestadels från The Bluebeards Revenge som är en absolut favorit för alla män som upplever att skäggstubben är en vardaglig kamp. Produkterna är utformade för att motverka en grov och tuff skäggstubb. Använder man produkterna regelbundet så minskar man skäggväxten på några månader – och ger en återhämtande effekt på huden. Rekommenderas starkt! Läs mer om produkterna i webbutiken genom att klicka här

Andra produkter som säljer bra på årets Nolia är Taylor of Old Bond Street’s goda sandelträ-serie och olika klassiska Safty Razors med billiga rakblad.

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar