Mannens bästa vän!

Prisvärd, naturlig och snygg nyhet från Bulldog!

Bulldog Orginal Deodorant (50ml) är en mild och skonsam roll-on deodorant innehållande 8 stycken essentiella oljor och aloe vera. Appliceras dagligen under armarna på rengjord hud. Låt torka innan du sätter på kläderna för att undvika fläckar.

Märket Bulldog Natural Skincare grundades av Simon Duffy och Rhodri Ferrier år 2006, och finns att köpa över hela Storbritannien och i allt större omfattning även utanför Storbritanniens gränser. Produkterna håller alla en låg prisklass så att du ska ha råd att använda dina favoriter regelbundet varje dag! Klicka här för att se fler av Bulldogs produkter.

Bulldog Original Deodorant, 99 kr/st.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Mannens bästa vän!”

 1. Henry skriver:

  Jag har denna deo och tycker den är riktigt dålig. Hållbarheten är under all kritik. En vanlig Rexona för 35 spänn håller i 24 timmar – den här håller i 12. Duschar du på morgonen luktar du rejält med svett när du vaknar nästa dag. Dyr också, sett till prestanda. 100 spänn… när de för en tredjedel är dubbelt så bra.

  • Anna skriver:

   Hej Henry,
   Vad tråkigt att du inte gillar den här deon – alla är vi ju olika.
   Den har fått bra omdöme av våra kunder i butiken, men passar såklart inte för alla personer.

   Trevlig helg!

Lämna en kommentar