Nyhet från Truefitt & Hill!

Nu finns den populära 1805 doften från Truefitt & Hill även som raktvål!

1805 raktvålen är precis som Truefitt’s övriga raktvålar gjord på de absolut finaste ingredienserna. Till skillnad från de andra har denna tvål en svag doft av den klassiska 1805 Colognen, en fräsch och oceanisk doft.

Levereras i en elegant handpolerad träskål ihop med en 99 gram 1805 raktvål (refilltvålar går även att köpas separat).

Varför använda raktvål?
Löddret från en raktvål varar ca. 3 gånger så länge som löddret från ”vanliga” rakskum. Ihop med en rakborste genererar tvålen ett fylligt, krämigt lödder som mjukar upp din hud och lyfter dina skäggstrån innan rakning. Tvålen hjälper även till att skydda och återfukta huden under hela rakningen. 

Upplev raktvålens lyxiga lödder och förvandla våtrakningen till en sensuell och uppfriskande upplevelse! 

Pris: 275:-

BUY HERE!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar