Dofta gott i påsk!

Här får ni tre fantastiska doftnyheter att sniffa på inför helgen!

Versace EROS EdT – Kärlek, passion, skönhet och åtrå är nyckelorden för denna otroliga doft. Intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, Italiensk citron och gröna äpplen. En doft för en stark, passionerad man som är sin egen ”Master in Command”. Pris från 410:- GUAPO’s egna favorit!

Gucci Guilty Black Pour Homme EdT – En livskraftig grön fougère i vilken dynamik stavas förförelse. Doften fångar känslorna med en explosion av grön koriander och uppfriskande lavendel som framkallar ungdomlig självsäkerhet. Pris från 720:-

Paul Smith Sunshine Edition EdT – Nu är årets upplaga här! Sunshine Edition är en doft som årligen återkommer från Paul Smith, alltid lika full av livsglädje och energi. Flaskan varierar i utseendet från år till år, och 2013-års upplaga går i gula och gröna toner. En frisk och underbart god doft med inslag av bland annat korianderblad, solig grapefrukt, svartpeppar och cederträ. Pris från 395:-

Klicka här för att läsa mer om doftnyheterna!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar