Fascineras du över gamla rakföremål?

Gillar du den genuina känslan med ett gammalt rakblad? Då är kanske Vintage Gadilla Razor Blades något som faller dig i smaken.

Dessa sällsynta rakblad tillverkades i Tyskland någon gång under 30-talet. Det finns ingen datumstämpling som bekräftar detta, men med tanke på stilen och utseendet samt att bladen är rundade i kanterna tyder på att rakbladen tillverkades kring den tiden.

Rakbladen som är tillverkade av kolstål är inte i det bästa skicket gällande rakning & skärpa pga att rost kan förekomma på bladen. Men de är utsökta samlarobjekt för alla rakfantaster som gillar riktiga vintage rakblad!

Varje rakblad är etsade med texten ”Gadilla – Finest Quality” och asken som rakbladen levereras i känns väldigt skör och den doftar nästintill gammalt.

Vintage Gadilla Razor Blades

Vintage Gadilla Vintage Razor Blades 100-pack, 199:-

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Fascineras du över gamla rakföremål?”

  1. Tommix skriver:

    Har ni rakblad till en Ever Ready? Jag hittade en sjukt fin en på loppis och jag skulle väldigt gärna vilja prova den.

    http://tommix.nu/2013/02/rakning/

    • Anna skriver:

      Hej Tommix! Vi säljer rakblad av olika varianter, men tyvärr inte några eneggade som passar till din Ever Ready hyvel. Vi håller med dig om att ditt loppisfynd är sjukt fin – och vi önskar dig all lycka till i jakten på att hitta några blad som passar till den. Trevlig sommar! /GUAPO

Lämna en kommentar