Monkeyglasses – Look good while doing good!

Hjälp till att rädda utrotningshotade orangutanger och deras hem i regnskogen!

Nu breddar vi utbudet på solglasögon med utvalda bågar från danska Monkeyglasses. Monkeyglasses skapar handgjorda solglasögon i en modern skandinavisk design. Solglasögonen tillverkas av bomulls acetat, vilket är ett material som behandlats för att både se ut och kännas precis som riktigt trä.

Look good while doing good – Köp ett par Monkeyglasses och du hjälper till att stödja “Save the Orangutan”. Ett projekt som jobbar för att rädda utrotningshotade orangutanger och dess hem, regnskogen. Företaget startade i Danmark av Morten Seaton and Mai-britt B. Seaton och deras första kollektion av handgjorda modeglasögon gavs ut under år 2010.

> Klicka här för att se alla modellerna.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentering avstängd.