Burt’s Bees – For The Greater Good

Nu utökar vi sortimentet med en ny serie naturliga produkter från Nordamerikas bäst säljande varumärke – Burt’s Bees.

Historien bakom varumärket…

I början av 80-talet lämnade Burt Shavitz New York för livet som biodlare. Burt slogs sig till ro i en timmerstuga i Maine, helt utan rinnande vatten och elektricitet och levde av det han producerade på gården. 1991 producerades de första skönhets- och egenvårdsprodukterna och idag är Burt’s Bees det bäst säljande varumärket i hela Nordamerika. Trots dess framgång bor Burt Shavitz kvar i samma timmerstuga i Maine – helt utan rinnande vatten och elektricitet.

Burt’s Bees producerar naturliga skönhetsprodukter för hela kroppen, fria från sulfater, parabener, mineraloljor och syntetiska doftämnen. Produkterna är certifierade av Natural Products Association och framtagna med största möjliga miljöhänsyn. Deras anläggningar använder endast grön el från förnyelsebara energikällor, förpackningarna är producerade av återvunnen plast och tryckta med vegetabiliskt bläck – For The Greater Good.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentering avstängd.